Nefit Bosch Premium Partner

J. Gijsbertsen onderhoud, dak en loodgieterswerk V.O.F. is erkend Nefit Bosch Premium Partner. Samen met Nefit Bosch houden wij Nederland warm. Onze opname in het register van erkende Nefit Bosch Premium Partners beschouwen wij als een eervolle vermelding. Met Nefit Bosch is een betrouwbare partner die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de haar producten. Daarnaast blijft Nefit Bosch innoveren. In de jaren tachtig introduceerde Nefit de eerste HR Ketel ter wereld. Nu komt Nefit/Bosch met de slimste thermostaat de “EasyControl”. En met de kernbelofte van Nefit Bosch “Absolute Zekerheid” zijn wij graag erkend dealer.

Klaar voor andere gassoorten

Nefit cv-ketels zijn voorbereid op andere gassamenstellingen en instelbaar voor onder andere het bijgmengen van biogas.

EasyControl

Er zijn veel slimme thermostaten, maar deze is anders: De EasyControl van Bosch is misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt. Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgt voor de juiste temperatuur in huis. Als u wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. De EasyControl van Bosch past zich automatisch aan uw levensritme aan. Zo bespaart u energie zonder dat u het merkt. 

Automatisch minder energie verbruiken

EasyControl voorkomt onnodig verwarmen. De geïntegreerde aanwezigheidsdetectie maakt dit mogelijk. Hierdoor kan uw energieverbruik aanzienlijk lager uit komen automatisch! Bovendien is in combinatie met Nefit HR-ketels een energielabel A+ mogelijk.

Elk vertrek afzonderlijk geregeld

In combinatie met de nieuwe slimme radiatorkranen van Bosch ”de Smart Radiator Thermostats” maakt de EasyControl het mogelijk om de temperatuur in verschillende vertrekken afzonderlijk te regelen. Met de gratis EasyControl app kan de verwarming voor maximaal 19 verschillende vertrekken afzonderlijk worden aangestuurd.

Erkenning

Om erkend Nefit Bosch dealer te worden volgen wij ieder jaar diverse cursussen om alle producten tot in detail te kennen en natuurlijk te kunnen onderhouden. Bij J. Gijsbertsen onderhoud, dak en loodgieterswerk bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe/bestaande Nefit CV ketel.

Garantie

Nefit Bosch biedt de beste garanties; 10 of 15 jaar garantie op de warmtewisselaar, het duurste onderdeel van het toestel.

7 jaar garantie op de complete installatie van een Nefit CV ketel? Bij de aanschaf van een nieuwe Nefit CV ketel i.c.m. een onderhoudsabonnement kunnen wij als erkend Nefit Bosch Premium Partner gratis 7 jaar garantie bieden op arbeid en materiaal. Mits de ketel vanaf aanschaf door ons onderhouden wordt. Vraag naar de voorwaarden.

Reacties zijn gesloten.