Diensten

Diensten

Riolering

De aanleg en het onderhouden van binnen- en buitenriolering behoord tot onze diensten. Dit geheel volgens de geldende voorschriften, publicaties en wettelijke richtlijnen. U bent bij J. Gijsbertsen onderhoud, dak en loodgieterswerk V.O.F. aan het goede adres!


Koud- en warmwatervoorziening

De aanleg en het onderhouden van het koud- , warm- , en recirculatie tapwaterleidingen behoord tot onze diensten. Dit geheel volgens de geldende voorschriften, publicaties en wettelijke richtlijnen. U bent bij J. Gijsbertsen onderhoud, dak en loodgieterswerk V.O.F. aan het goede adres!


Gas

De aanleg en het onderhouden van de gasinstallatie behoord tot onze diensten. Dit geheel volgens de geldende voorschriften, publicaties en wettelijke richtlijnen. U bent bij J. Gijsbertsen onderhoud, dak en loodgieterswerk V.O.F. aan het goede adres!


Sanitair

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Gijsbertsen-badkamer-1024x356.jpg

Steeds meer mensen willen een comfortabele badkamer. De eisen op dit gebied nemen steeds meer toe als het gaat om Luxe & Design. Ook daarvoor bent u bij Jaco Gijsbertsen aan het juiste adres.

Samenwerking Dissel B.V.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Gijsbertsen-badkamer-1-1024x356.jpg

Door onze samenwerking met Dissel B.V. kunt u uw eigen badkamer/toilet samenstellen! In de showroom in Veenendaal kunt u vele ideeën voor uw nieuwe badkamer/toilet opdoen. Door de verschillende opstellingen krijgt u direct een goede indruk om uw eigen badkamer/toilet samen te stellen. Wilt u meer informatie over een bezoek aan de showroom? Klik hier of neem contact met ons op via ons contactformulier.


Bitumineuze dakbedekking

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Gijsbertsen-dakwerk-12-1024x356.jpg

Kwaliteit zit in vakmanschap en materiaalkeuze. Met 30 jaar ervaring in het vastbranden van dakbedekking kennen wij de kneepjes van het vak. Die kneepjes beginnen met het kiezen van de juiste materialen. Bij Jaco Gijsbertsen gebruiken we uitsluitend dubbel geweven brandrollen van AA kwaliteit. Daarom durven wij met vertrouwen te zeggen: Door Jaco Gijsbertsen geplakte daken blijven lekdicht. U krijgt bij ons dan ook 10 jaar  garantie!


Met 30 jaar ervaring in het branden van daken en het gebruik van materialen van topkwaliteit zeggen wij met vertrouwen: Door ons geplakte daken blijven minimaal 10 jaar lekdicht. Hier geven wij dan ook 10 jaar garantie op!


Randafwerking

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Gijsbertsen-6-1024x356.jpg

Voor een nette afwerking kunt u ook rekenen op topkwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend materialen die net zo lang mee gaan als de dakbedekking waarvoor deze bedoeld is. Daarom géén plastic maar:

  • Zink;
  • Aluminium daktrim;
  • Lood;

Zinken dakgoten

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Gijsbertsen-4-1024x356.jpg

Alle zinken goten maken wij zelf in ons magazijn. Hier hebben wij een zinkbank waar wij al uw goten op maat kunnen maken! U hoeft zich dus geen zorgen te maken of uw goot wel vervangen kan worden, want wij kunnen elke goot namaken. Uiteraard kunnen wij ook gelijk uw hemelwaterafvoerpijp verzorgen. Dit kunnen wij verzorgen in diverse materialen zoals: zink, PVC en loro.

Bij Jaco Gijsbertsen kunt u rekenen op ‘Oud Hollandse Kwaliteit’!


Centrale Verwarming

Wij hebben een compleet aanbod van mogelijkheden, vanaf standaard radiatoren, tot moderne, maar ook zeer exclusieve decorradiatoren, vloer- , of wandverwarming en zelfs op maat gemaakte plintverwarming. Nefit Bosch cv (combi) ketels behoren tot ons assortiment (zie Nefit Bosch Premium Partner voor meer informatie). Wij kunnen dit alles voor U compleet leveren, plaatsen en aansluiten. Bij downloads vindt u meer informatie over de verschillende types Nefit CV ketels.

Reacties zijn gesloten.