Nefit Premium Partner


Jaco Gijsbertsen is erkend Nefit Premium Partner. Samen met Nefit houden wij Nederland warm. Onze opname in het register van erkende Nefit Premium Partners beschouwen wij als een eervolle vermelding. Met Nefit is een betrouwbare partner die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de haar producten. Daarnaast blijft Nefit innoveren. In de jaren tachtig introduceerde Nefit de eerste HR Ketel ter wereld. Nu komt Nefit met de slimste thermostaat de “EasyControl”. En met de kernbelofte van Nefit “Absolute Zekerheid” zijn wij graag erkend dealer.

EasyControl

Er zijn veel slimme thermostaten, maar deze is anders: De EasyControl van Bosch is misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt. Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgtvoor de juiste temperatuur in huis. Als u wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. De EasyControl van Bosch past zich automatisch aan uw levensritme aan. Zo bespaart u energie zonder dat u het merkt. 

Automatisch minder energie verbruiken

EasyControl voorkomt onnodig verwarmen. De geïntegreerde aanwezigheidsdetectie maakt dit mogelijk. Hierdoor kan uw energieverbruik aanzienlijk lager uit komen –automatisch! Bovendien is in combinatie met Nefit HR-ketels een energielabel A+ mogelijk.

Elk vertrek afzonderlijk geregeld

In combinatie met de nieuwe slimme radiatorkranen van Bosch – de Smart Radiator Thermostats – maakt de EasyControl het mogelijk om de temperatuur in verschillende vertrekken afzonderlijk te regelen. Met de gratis EasyControl app kan de verwarming voor maximaal 19 verschillende vertrekken afzonderlijk worden aangestuurd.

Erkenning

Om erkend Nefit dealer te worden volgen wij ieder jaar diverse cursussen om alle producten tot in detail te kennen en natuurlijk te kunnen onderhouden. Bij Jaco Gijsbertsen bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe Nefit CV ketel.

Garantie

7 jaar garantie op een nieuwe Nefit CV ketel? Bij de aanschaf van een nieuwe Nefit CV ketel i.c.m. een onderhoudsabonnement kunnen wij als erkend Nefit Premium Partner gratis 7 jaar garantie bieden op arbeid en materiaal. Mits de ketel vanaf aanschaf door ons onderhouden wordt. Vraag naar de voorwaarden.

Reacties zijn gesloten.